TILASUUNNITTELU

Tilasuunnittelukokonaisuutta voidaan täydentää väri- ja materiaalisuunnitelmalla sekä irtokalustesuunnitelmalla. 

Lue lisää suunnittelupalveluistani täältä

Tilasuunnittelu koteihin


Tilasuunnittelussa lähdetään aina liikkeelle käyttäjän tarpeista ja toiveista sekä tilan mahdollisuuksista ja rajoitteista. Tilasuunnittelussa mietitään tilojen käyttötarkoitus, sujuvat kulkureitit, kiintokalusteiden sijainnit ja huomioidaan se, että huoneiden mitoitus toimii irtokalusteiden kanssa. 

Uudiskohteissa tilasuunnittelu sisältää usein ovien ja ikkunoiden paikkojen miettimisen kalustuksen ja arjen sujuvuuden kannalta. Remonttikohteissa puolestaan voidaan miettiä tilojen toimintojen uudelleensijoittelua, huonejaon muuttamista tai vaikka sitä, miten kotiin saataisiin yksi huone lisää. Käyttäjälähtöisen tilasuunnittelun keinoin saadaan parannettua arjen toimintojen sujuvuutta ja kodin kaikki tilat hyötykäyttöön.


Tilasuunnittelu yrityksille/

Toimitilasuunnittelu


Nykyaikainen toimistoympäristö tarjoaa sopivia ympäristöjä erilaisten työtehtävien tekemiseen ja tiloja voidaan muokata helposti monenlaisiin tarpeisiin. Oman paikkansa löytävät niin hiljaisuutta sekä työrauhaa kaipaavat kuin innostavia projektitöitä tekevät tiimit. 


Toimistoissa ja julkisissa tiloissa käyttäjiä on yleensä enemmän kuin kodeissa. Tällöin käyttäjälähtöiseen toimitilasuunnitteluun kuuluu tärkeänä osana työntekijöiden haastattelu ennen suunnittelun aloittamista.


Toimivat, tehokkaat ja viihtyisät työtilat ovat yrityksen käyntikortti ja lisäävät työtyytyväisyyttä sekä työn tehokkuutta.


On kyseessä sitten koti tai työpaikka, tilasuunnittelulle kannattaa varata riittävästi aikaa ja aloittaa se hyvissä ajoin ennen rakentamista tai remontointia. Hyvin tehdyn tilasuunnitelman avulla on helppo pyytää tarjouksia remontin toteuttajilta.