KODINVAIHTAJAN 

SISUSTUSPAKETTI

Uuden asunnon tyhjät huoneet ja puhtaat seinät kaipaavat huonekaluja, tekstiilejä, valaisimia ja pienesineitä tekemään siitä kodin. Omat rakkaat pitkään mukana kulkeneet kalusteet etsivät paikkaansa ja mietitään, mitä uutta tähän kotiin tarvitaan.

Kodinvaihtajan sisustuspaketissa olemassaolevat kalusteet sijoitetaan uuteen tilaan toimivasti ja mietitään niille paras käyttötarkoitus. Ammattitaitoisen suunnittelijan avulla on helppo hyödyntää rakkaat kalusteet ja tehdä harkittuja uusia hankintoja, joiden avulla uusi koti puhkeaa kukkaan ja sen potentiaali tulee maksimaalisesti hyödynnettyä. Hyvällä suunnittelulla säästetään kustannuksissa, kun vältytään virhehankinnoilta ja tehdään vain tarpeellisia sekä aikaa kestäviä valintoja.

Kodinvaihtajan sisustuspaketti sisältää:

  • alkukartoituksen

  • irtokalusteiden tilasuunnittelun ja pohjakuvan kalustesijoittelusta (mukana omat ja uudet hankittavat kalusteet)

  • listauksen uusista tarvittavista kalustehankinnoista ostopaikkoineen

  • valmiin suunnitelman läpikäymisen 


Hinta alkaen 1200 € (sis. alv 24%)


Asiakas toimittaa mittakaavassa olevan pohjakuvan sekä vanhojen kalusteiden mitat ennen suunnittelun aloittamista, suunnittelijan mittaamana tuntiveloitus on 75 €/h.

Jos kohde sijaitsee yli 30 km päässä Littoisista, kokonaishintaan lisätään kilometrikorvaus toteutuneen ajon mukaisesti.