SISUSTUSKONSULTOINTI 

TURUN SEUDULLA

Jos kaipaat laajempaa sisustussuunnittelua, käy lukemassa tarkemmin suunnittelupalveluistani täältä ja katso suunnittelemiani kohteita täältä


Milloin ja miksi kannattaa valita sisustuskonsultointi?


Sisustuskonsultaatiotapaamisen aikana ehtii ratkoa monenlaisia pienempiä sisustuspulmia: voimme esimerkiksi pohtia uudiskohteen pohjapiirustuksen toiminnallisuutta paremmaksi, käydä läpi kodissasi sisustuksen tai toiminnallisuuden hankalia kohtia etsien niihin toimivat ratkaisut, luoda yhden huoneen sisustuskokonaisuuden valmiiksi tai suunnitella kotiin yhtenäisen värimaailman. Voimme myös tavata hurmaavien tuotteiden keskellä haluamassasi liikkeessä Turun seudulla pohtien kalusteita, tapetteja, tekstiilejä tai piensisustusta. Sisustuskonsultointi sopii erinomaisesti myös niille asiakkaille, jotka kaipaavat kodin sisustukseen punaista lankaa ja yhtenäistä ilmettä tai silloin kun toivotaan nopeita neuvoja ja ratkaisuja. 


Ammattitaitoisen sisustussuunnittelijan kanssa monet sisustuksessa askarruttavat asiat ratkeavat helposti tapaamisen aikana ja pääset saman tien toteuttamaan uudistuksia. Ammattilainen katsoo tiloja objektiivisesti ja näkee uusia ratkaisuja, joita asiakas ei ole tullut edes ajatelleeksi. Välillä innostumme asiakkaan kanssa siirtelemään huonekaluja jo tapaamisen aikana. Sisustuskonsultaatio onkin aina asiakkaan toiveiden mukaan rakennettu tapaaminen ja sen kesto on maksimissaan kolme tuntia.


Kun haluat varata ajan sisustuskonsultaatioon, soittele tai laita minulle viestiä, niin sovitaan treffit sinulle sopivaan aikaan. Ennen tapaamista pyydän kohteesta riippuen ennakkotietoja, niin saamme hyödynnettyä konsultaatioajan tehokkaasti. 


Sisustuskonsultaation hinta: 345 € (sis . ALV)

Sisustuskonsultaatioon ei sisälly kirjallisia materiaaleja.

Jos kohde sijaitsee yli 30 km päässä Littoisista, kokonaishintaan lisätään kilometrikorvaus toteutuneen ajon mukaisesti.