HARMONISTA SISUSTUSSUUNNITTELUA AMMATTITAIDOLLA 

TURUN SEUDULLA

Olen Fiia K, sisustussuunnittelija ja visualisti. 

Rakastan antoisia keskusteluja, pehmeänmakuista lattekupillista aamuisin ja harmonista värimaailmaa. Aina uuden projektin alkaessa olen innoissani uuden edessä enkä malttaisi odottaa suunnittelun aloittamista. Ja aivan yhtä ihanaa on nähdä suunnitelmien valmistuvan ja alkavan elää omaa elämäänsä asiakkaan arjessa. ⁠⠀

Minua sisustussuunnittelijana ja kädenjälkeäni kuvaavia adjektiiveja ovat lämminhenkisyys, aitous, kodikkuus, tasapainoisuus, rouheus sekä harmonisuus. Haluan löytää asiakkaan oman äänen ja tuoda sen esiin valmiissa sisustussuunnitelmassa. Yksi suunnittelijan tärkeimmistä taidoista on kyky kuunnella ja löytää rivien välistä nekin toiveet, joita asiakas ei osaa pukea sanoiksi.

Vanhojen tavaroiden yhdistäminen mielenkiintoisella tavalla moderneihin elementteihin on minusta kiehtovaa. Suunnitelmissani asiakkaan olemassa olevista kalusteista rakkaimmat saavat arvoisensa paikan uusien aarteiden rinnalla. Uutta palvellen, mutta vanhaa kunnioittaen.

Haluan luoda yhdessä kanssasi tiloja, joissa on upeat puitteet juhlapäiviin, mutta jotka ennen kaikkea toimivat, kestävät ja ilahduttavat arjessa joka päivä. 

"KOTI ON MAAILMAN TÄRKEIN PAIKKA. TEHDÄÄN SIITÄ YHDESSÄ SINULLE SELLAINEN KOTI, JOSSA ELÄMÄ TUNTUU HYVÄLTÄ JA TILARATKAISUT TOIMIVAT. "

Fiia K
Sisustussuunnittelija SI