SISUSTUSSUUNNITTELU TURKU

Asiakkaan kohtaaminen ja kuuntelu, siinä mielestäni erinomaiset lähtökohdat onnistuneeseen yhteistyöhön ja sisustussuunnitelmaan. Suunnittelijana kerroksellisuus sekä uuden ja vanhan yhdistäminen inspiroivat minua. Töitäni yhdistävä tekijä on harmonia, sitä haluan tuoda lisää jokaiseen hetkeen. Luon suunnitelmissani tiloja, jotka tarjoavat upeat puitteet juhlapäiviin, mutta ennen kaikkea ne toimivat, kestävät ja ilahduttavat arjessa joka päivä.

Palveluihini kuuluvat suunnittelun eri osa-alueet tilasuunnittelusta pintamateriaalivalintoihin sekä lisäksi sisustuskonsultoinnit ja stailaukset.

 Suunnittelutarpeesi voi olla yhden huoneen sisustussuunnitelma tai samalla voidaan tehdä koko asunnon sisustussuunnittelu. Ota yhteyttä ja jutellaan, millainen sisustussuunnitelma palvelisi parhaiten sinun tarpeitasi. 

Sytyn erityisesti tilasuunnittelun haasteiden parissa. Miten tila saadaan parhaalla mahdollisella tavalla hyödynnettyä ja miten kalustesijoittelulla siitä saadaan parhaalla mahdollisella tavalla toimiva ovat kysymyksiä, joihin haluan löytää ratkaisut.   

Uusi suunnitteluprojekti, iso tai pieni, on suunnittelijalle aina yhtä innostava mahdollisuus luoda tila, joka tarjoaa iloa ja hyvää oloa jokaiseen päivään. Minkälainen voisi olla meidän yhteinen suunnittelupolkumme?